De ce noi

DE CE NOI

Oferim servicii preclinice personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră.

Portofoliul nostru extins de modele unice de boli ale șoarecilor, împreună cu expertiza îndelungată în testarea preclinică, procedurile  standardizate, precum și consultanța științifică orientată către client și serviciile pe care le oferim, constituie avantajul nostru competitiv de neegalat.

Resursele noastre includ o echipă de oameni de știință și tehnicieni cu un nivel înalt de pregătire și experiență, care își desfășoară activitatea în unitatea noastră de cercetare pentru animale SPF și în laboratorul de ultimă generație.

Poziția noastră de lider în domeniul testelor preclinice este, de asemenea, susținută de programul nostru foarte activ de cercetare și dezvoltare care vizează dezvoltarea și caracterizarea unor noi modele de boli umanizate pe animale. Serviciile noastre preclinice combină cercetarea de vârf cu tehnologiile de ultimă generație.

Personalul nostru experimentat și calificat este pe deplin angajat și dedicat.

Viteza, flexibilitatea, centrarea pe client, accesibilitatea și serviciile de înaltă calitate reprezintă orientarea noastră.

Echipa noastră

CERCETARE

Am început cu un vis.

Am vrut să deschidem larg o ușă către viitor în domeniul cercetării medicale. Medicina experimentală are un rol fundamental în înțelegerea fenomenelor care sunt cauza bolilor umane, menținând în același timp o atenție deosebită asupra identificării asemănărilor și diferențelor dintre speciile umane și animale. Cu facilitățile sale, CEMEX oferă acest cadru de cercetare, iar obiectivul fundamental este perfect realizabil: dezvoltarea, validarea și utilizarea modelelor animale pentru a studia etiologia, patologia și tratamentul bolilor umane.

Credem că ideile inovatoare accelerează cercetarea și fac posibile visele pentru progresul sănătății umane.

Pasiunea noastră pentru cercetare se concentrează pe domenii diverse: durere și inflamație, cardiovascular și metabolism, cancer, tulburări neurodegenerative, medicină regenerativă și inginerie tisulară și nanotehnologii.

TEHNOLOGIE & INFRASTRUCTURĂ

Infrastructura noastră de ultimă generație ce se întinde pe o suprafață de 2.000 mp este alcătuită pentru a aborda cele mai dificile proiecte de cercetare și dezvoltare fundamentală și preclinică, în timp ce procedurile noastre de management, de control al calității și etice sunt conforme cu standardele UE pentru cercetarea pe animale și cu ISO 9001.

Infrastructura laboratorului include:

Certificate

CEMEX a primit celebrul premiu „Oscar” pentru inovație în medicina românească: Gala Elitelor Medicale 

Zeci de premii de excelenţă, acordate la ediţia a IV-a a Galei Elitelor Medicale de la Târgu Mureş – Read the full article